Group homeCareersManager Productie
16 April 2021

Manager Productie

Location
Assendelft,The Netherlands

Area of expertise
Operations

Employment
Fulltime

Contract
Temporary/Permanent

Blue Phoenix Group is marktleider in het verwerken van bodemas. Door verbranding van o.a. huisvuil wordt energie geproduceerd in de vorm van warmte en elektriciteit. Na de verbranding blijft (bodem)as over. Deze bodemas bevat diverse metalen (ijzer, aluminium, koper, zink) maar het grootste deel bestaat uit mineralen. Door de bodemas met de modernste technieken te verwerken, maken we zowel de metalen als mineralen weer toepasbaar voor gebruik in diverse economische sectoren. Wij zijn een jonge dynamische organisatie, actief op 4 continenten en private equity owned. De gepatenteerde technologie is 10 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft.

ACCN is een dochteronderneming van Blue Phoenix Group en is opgericht om wastechnologie te bieden waarmee het mineraal kan voldoen aan de "Green Deal", die is opgezet door de Nederlandse overheid en de Nederlandse afvalverbrandingsbedrijven om alle verwerkte mineralen als een vrij toepasbaar product mogelijk te maken op de Nederlandse markt.

Functiebeschrijving

Je draagt zorg voor een soepel verloop van het gehele productieproces, de juiste leverperformance en continuïteit. Samen met de maintenance manager zorg je dat het proces steeds stabieler kan opereren. Jij richt je hierbij voornamelijk op de menskant. Je bouwt aan een stabiel team en geeft vorm aan de duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van mensen. Je draagt zorg voor de juiste kwalitatieve en kwantitatieve bezetting binnen de ploegen en dat mensen gemotiveerd en succesvol hun werk doen. Hierdoor wordt personeelsverloop en verzuim tot een minimum beperkt. Daarnaast zorg je voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en juist gebruik van PBM. Je hebt een scherp oog voor het verbeteren van processen en technieken waar nodig stuur je direct bij. Met jouw coachende leiderschapsstijl ben je nadrukkelijk coachend en controlerend aanwezig in het werkveld en stuur je op het zelfstandig uitvoeren van taken en eigen verantwoordelijkheid. Maar indien nodig ben je duidelijk en spreek je mensen aan op hun gedrag. Door jouw eenduidige aansturing breng je rust, structuur, duidelijkheid en zorg je voor een goede werksfeer en onderlinge samenwerking. 

Natuurlijk kan er nog van alles verbeterd worden aan deze vrij jonge installatie en hier ligt dan ook een grote uitdaging. Jij denkt mee over wat beter en efficiënter kan en komt hierin met realiseerbare voorstellen. Ook ga je aan de slag met het creëren van overzicht en duidelijkheid door structuren, processen en werkwijzen in kaart te brengen, te optimaliseren en vast te leggen. Je zorgt dat je verbinding houdt met de medewerkers, hen betrekt bij de verbeterplannen en draagvlak creëert waarbij heldere communicatie voorop staat. 

Kortom: door jouw proactieve en gestructureerde manier van werken, ontstaat een goed georganiseerde werkomgeving met overzicht en rust met als gevolg daarvan meer efficiëntie en werkplezier!

Functie-eisen

  • Afgeronde MTS / HTS-opleiding;
  • Leidinggevende ervaring in een relevante productieomgeving, bijvoorbeeld: baggerindustrie, recycling, milieutechniek, betonindustrie, GWW of bodemreiniging;
  • Affiniteit met scheidingstechnieken, ontwateringstechnieken, waterzuivering of metaalterugwinning;
  • Woonachtig in Noord Holland;

Cultuur

Wij zijn een jonge en mensgerichte organisatie waar we met veel passie, energie en drive samenwerken. We zijn op zoek naar collega’s die graag mee willen werken aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze organisatie, die rechtdoorzee zijn en niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken en samen voor een gezamenlijk doel te gaan.

Wij bieden

Een zelfstandige en dynamische baan met ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hierbij bieden wij je een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling en een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.