HomeCareersStagiair(e) Hedging
13 January 2021

Stagiair(e) Hedging

Location
Rotterdam, The Netherlands

Area of expertise
Hedging

Employment
Fulltime

Contract
Temporary

Stagiair(e) Hedging

Blue Phoenix Group is marktleider in het verwerken van bodemas. Door verbranding van o.a. huisvuil wordt energie geproduceerd in de vorm van warmte en elektriciteit. Na de verbranding blijft (bodem)as over. Deze bodemas bevat diverse metalen (ijzer, aluminium, koper, zink) maar het grootste deel bestaat uit mineralen. Door de bodemas met de modernste technieken te verwerken, maken we zowel de metalen als mineralen weer toepasbaar voor gebruik in diverse economische sectoren. Wij zijn een jonge dynamische organisatie, actief in Nederland, United Kingdom, Frankrijk, Duitsland, United States, Singapore en Australië. De gepatenteerde technologie is 10 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die zich bezig gaat houden met het ontwikkelen van (currency) hedging beleid binnen Blue Phoenix Group.

Functiebeschrijving
Er wordt van de stagiair(e) verwacht om in kaart te brengen wat onze currency exposure is en te onderzoeken hoe wij die exposure zouden kunnen managen. Aansluitend zal de stagiair(e) een concept hedging policy opstellen voor Blue Phoenix Group.

De Stagiair(e) Hedging kan het overzicht houden in een dynamische werkomgeving en gaat proactief en zelfstandig aan het werk.

De stage duurt 2 à 3 maanden en kan worden aangepast aan de beschikbaarheid van de stagiair(e).

Taken en verantwoordelijkheden

  • In kaart brengen “currency exposure” van de verschillende bedrijven;
  • Ontwikkelen beleid (risico’s, strategie, tools etc.);
  • Hedging policy beschrijven.

Functie-eisen

  • Je volgt een WO-opleiding (bij voorkeur Bedrijfseconomie, Accounting of gelijkwaardig);
  • Ruime kennis van Treasury management;
  • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar voor 2 tot 3 maanden;
  • Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht;
  • Goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Cultuur
Wij zijn een jonge en mensgerichte organisatie waar we met veel passie, energie en drive samenwerken. We zijn op zoek naar collega’s die graag mee willen werken aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze organisatie, die rechtdoorzee zijn en niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken en samen voor een gezamenlijk doel te gaan.

Wij bieden
Blue Phoenix Group bied je een uitdagende stage in een dynamische omgeving met volop mogelijkheden om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een passende beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michelle Rijper, tel. 088-5611635, of kijk op www.bluephoenix-group.com. Je motivatiebrief met CV kun je mailen naar recruitment.eu@bluephoenix-group.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.