Group homeCareersSupervisor Logistiek
5 December 2022

Supervisor Logistiek

Location
Assendelft, The Netherlands

Area of expertise
Logistics

Employment
Fulltime

Contract
Temporary/Permanent

 

Supervisor Logistiek

circulaire economie - buitenterrein & machinepark - hands-on

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en wil je jouw bijdrage leveren aan de green deal. Sta jij je mannetje of vrouwtje in een dynamische omgeving en ben je in staat om een machinepark van shovels, zeven en kranen te beheren en aan te sturen kom dan werken als Supervisor Logistiek bij de Blue Phoenix Group.
 

Wat ga je doen?

In Assendelft staat de grootste bodemas wasinstallatie ter wereld waarbij 600.000 ton per jaar kan worden verwerkt. De installatie is in 2019 gebouwd en sinds een klein jaar operationeel. Het machinepark bestaat uit wielladers, rupskranen en bulktransport.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een veilig en goed onderhouden werkterrein en machinepark. Je rapporteert aan de productiemanager, met wie je nauw samenwerkt. Daarnaast geef je leiding aan een team van 8-10 kraan- en shovelmachinisten. Samen met de teamleider produktie zorg je voor een optimale inzet van de machines en mensen.

Je richt het terrein zo praktisch mogelijk in, zodanig dat wordt voldaan aan de vergunningsvoorschriften. Hierbij houd je rekening met de diverse in- en afvoerstromen en de juiste inrichting van het containerpark, de depots en de goederenopslag. Je plant de in- en afvoer stromen, begeleidt transporteurs en zorgt met jouw team dat de installatie steeds door kan draaien.

Bij het uitvoeren van je taken gaan veiligheid en orde en netheid hand in hand.
 

Functie-eisen

  • Je hebt ten minste MBO-4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring. Een afgeronde relevante SOMA-opleiding is een pré;
  • Je hebt ruime ervaring in een relevante productieomgeving, bijvoorbeeld: baggerindustrie, recycling, GWW of bodemreiniging;
  • Je hebt een geldig VCA certificaat of bent bereid dit te halen.
  • Woonachtig in Noord Holland;
     

Persoonskenmerken

Je bent een praktisch ingesteld persoon die graag met zijn handen werkt. Je houdt ervan om in de buitenlucht te werken en weet van aanpakken. Door jouw ervaring heb je eigen ideeën over de optimale inrichting van een buitenterrein met veel verschillende aan- en afvoerstromen. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring in te zetten om bij te dragen aan het optimaal afstemmen en inrichten van het terrein en de processen bij Blue Phoenix.

Daarnaast neem je graag een voortrekkersrol als het gaat om veiligheid. Vanuit een meewerkende rol creëer je binnen het team een positieve werksfeer waarin mensen betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt het vinden met uiteenlopende menstypen, zowel intern als extern. Je zet mensen in hun kracht, stimuleert ze het beste in zichzelf naar boven te halen en eigen verantwoordelijkheid te nemen.  Tegelijkertijd ben je duidelijk en doortastend, jij bent degene die de lijnen uitzet, de plannen maakt en de beslissingen neemt.

Tenslotte ben je stressbestendig, flexibel en wil je graag blijven leren en verbeteren.
 

Werken bij Blue Phoenix Group

Dit is waar Blue Phoenix Group voor staat:

De as in ons bedrijf komt van energiebedrijven die afval verwerken. Deze zogenaamde waste-to-energy fabrieken doen er alles aan om zoveel mogelijk uit afval te halen. Ondanks dat blijft er uiteindelijk as over als residu. Als dit residu niet wordt gerecycled, wordt het meestal begraven op een stortplaats.

Bij Blue Phoenix Group, zien we stortplaatsen niet als de eindbestemming voor asresidu. Nee, we zien nieuwe kansen. We zien materialen om gebouwen mee te bouwen, snelwegen en bestrating aan te leggen. We zien metalen voor nieuwe auto’s, computers en mobiele telefoons. En we zien een toekomst waarin waste-to-energy volledig circulair is.

Bij Blue Phoenix Group zijn we ervan overtuigd dat er niet zoiets bestaat als afval. Met een gepassioneerd team helpen we wereldwijd waste-to-energy bedrijven om te recyclen wat onmogelijk te recyclen lijkt te zijn. We staan niet alleen in deze missie en bundelen krachten waar we dat kunnen. We werken nauw samen met fabrieken, makers van overheidsbeleid, toezichthouders, engineers en wetenschappers. Samen kunnen we een bijdrage leveren aan een meer duurzame wereld.

“We zijn Blue Phoenix werkend aan een duurzame toekomst.”