HomeCareersSupervisor Logistiek
8 April 2021

Supervisor Logistiek

Location
Assendelft, Netherlands

Area of expertise
Operations

Employment
Fulltime

Contract
Permanent

Ben jij een ervaren kraan- en shovelmachinist met ambities? Kom je uit een heavy manufacturing omgeving, bijvoorbeeld metaal, afval of recycling en werk je graag buiten? Kom dan werken als Supervisor Logistiek bij Blue Phoenix Group!

Wat ga je doen?

In Assendelft staat de grootste bodemas wasinstallatie ter wereld waarbij 600.000 ton per jaar wordt verwerkt. De installatie is in 2019 gebouwd en sinds een klein jaar operationeel. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een veilig en goed onderhouden werkterrein en machinepark. Je rapporteert aan de Manager productie, met wie je nauw samenwerkt.

Je geeft leiding aan een team van 8-10 kraan- en shovelmachinisten en steekt waar nodig ook zelf de handen uit de mouwen. Het machinepark bestaat uit wielladers, rupskranen en bulktransport. Jij zorgt voor een optimale inzet van de machines en mensen. Ook coördineer je het onderhoud aan het machinepark.

Je richt het terrein zo praktisch mogelijk in, zodanig dat wordt voldaan aan de vergunningsvoorschriften. Hierbij houd je rekening met de diverse in- en afvoerstromen en de juiste inrichting van het containerpark, de depots en de goederenopslag. Je plant de in- en afvoer stromen, begeleidt transporteurs en zorgt met jouw team dat de installatie steeds door kan draaien.

Orde en netheid staan bij jou hoog in het vaandel en je bent tevens verantwoordelijk voor de naleven van de protocollen en bedrijfsregels op het gebied van kwaliteit, veiligheid en mileu.Zaken als stofbestrijding middels sprinklers en waterwagen liggen ook bij jou. Daarnaast controleer je visueel de kwaliteit van de inkomende bodemas volgens protocollen en organiseer je monstername van inkomende en uitgaande stromen.

Functie-eisen

  • Je hebt ten minste MBO-4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring. Een afgeronde relevante SOMA-opleiding is een pré;
  • Je hebt ruime ervaring als machinist grondverzet in een relevante productieomgeving, bijvoorbeeld: baggerindustrie, recycling, GWW of bodemreiniging;
  • Je hebt een geldig certificaat voor machinist grondverzet op kraan en shovel, of bent bereid dit te halen. Het zelfde geldt voor een VCA certificaat;
  • Woonachtig in Noord Holland;

 

Persoonskenmerken

Je bent een praktisch ingesteld persoon die graag met zijn handen werkt. Je houdt ervan om in de buitenlucht te werken en weet van aanpakken. Door jouw ervaring heb je eigen ideeën over de optimale inrichting van een buitenterrein met veel verschillende aan- en afvoerstromen. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring in te zetten om bij te dragen aan het optimaal afstemmen en inrichten van het terrein en de processen bij Blue Phoenix.

Daarnaast neem je graag een voortrekkersrol als het gaat om veiligheid. Vanuit een meewerkende rol creëer je binnen het team een positieve werksfeer waarin mensen betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt het vinden met uiteenlopende menstypen, zowel intern als extern. Je zet mensen in hun kracht, stimuleert ze het beste in zichzelf naar boven te halen en eigen verantwoordelijkheid te nemen.  Tegelijkertijd ben je duidelijk en doortastend, jij bent degene die de lijnen uitzet, de plannen maakt en de beslissingen neemt.

Tenslotte ben je stressbestendig, flexibel en wil je graag blijven leren en verbeteren.

 

Werken bij Blue Phoenix Group

Dit is waar Blue Phoenix Group voor staat:

De as in ons bedrijf komt van energiebedrijven die afval verwerken. Deze zogenaamde waste-to-energy fabrieken doen er alles aan om zoveel mogelijk uit afval te halen. Ondanks dat blijft er uiteindelijk as over als residu. Als dit residu niet wordt gerecycled, wordt het meestal begraven op een stortplaats.

Bij Blue Phoenix Group, zien we stortplaatsen niet als de eindbestemming voor asresidu. Nee, we zien nieuwe kansen. We zien materialen om gebouwen mee te bouwen, snelwegen en bestrating aan te leggen. We zien metalen voor nieuwe auto’s, computers en mobiele telefoons. En we zien een toekomst waarin waste-to-energy volledig circulair is.

Bij Blue Phoenix Group zijn we ervan overtuigd dat er niet zoiets bestaat als afval. Met een gepassioneerd team helpen we wereldwijd waste-to-energy bedrijven om te recyclen wat onmogelijk te recyclen lijkt te zijn. We staan niet alleen in deze missie en bundelen krachten waar we dat kunnen. We werken nauw samen met fabrieken, makers van overheidsbeleid, toezichthouders, engineers en wetenschappers. Samen kunnen we een bijdrage leveren aan een meer duurzame wereld.

“We zijn Blue Phoenix werkend aan een duurzame toekomst.”