Group homeCareersSupervisor Waterzuivering
13 July 2023

Supervisor Waterzuivering

Location
Assendelft, The Netherlands

Area of expertise
Operations

Employment
Fulltime

Contract
Temporary/Permanent

Als Supervisor Waterzuivering ben je de drijvende kracht achter een efficiënte en milieuvriendelijke waterzuiveringsinstallatie. Je geeft als meewerkend voorman leiding aan een team van operators en zorgt ervoor dat het zuiveringsproces soepel verloopt volgens de geldende richtlijnen. Met jouw coördinatie en toezicht zorg je voor een optimale werking van de installatie en draag je bij aan een duurzaam waterbeheer.

Wat ga je doen

 • Als Supervisor geef je leiding aan een team van 4 operators (4) en zorg je voor een goede teamcultuur. Je zorgt voor een goede taakverdeling, begeleidt en motiveert je teamleden en waar nodig spring je bij. 
 • Optimaal operationeel beheer: Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse toezicht op de waterzuiveringsinstallatie. Je houdt de vinger aan de pols, identificeert en verhelpt operationele problemen en zorgt voor een efficiënt en effectief zuiveringsproces.
 • Kwaliteitsbewaking: Je voert regelmatig kwaliteitscontroles uit om te garanderen dat het gezuiverde water voldoet aan de hoogste normen. Je analyseert resultaten, neemt actie bij afwijkingen en zorgt voor correctieve maatregelen om de waterkwaliteit te waarborgen. Om dit alles goed te waarborgen overleg je regelmatig met de Kwaliteitsmanager.
 • Onderhoud en preventie: Je coördineert het onderhoudsprogramma van de installatie en zorgt voor tijdige reparaties. Je werkt proactief aan preventieve maatregelen om storingen te voorkomen en maximaliseert de beschikbaarheid van de installatie.
 • Veiligheid en duurzaamheid: Je hebt oog voor veiligheid en milieuvriendelijkheid. Je waarborgt strikte naleving van veiligheidsvoorschriften en milieuwetten. Je identificeert mogelijkheden voor energiebesparing, afvalvermindering en implementeert duurzame praktijken in de waterzuiveringsprocessen.
 • Rapportage en communicatie: Je verzamelt en analyseert operationele gegevens en rapporteert over de prestaties van de waterzuiveringsinstallatie. Je communiceert effectief met interne en externe belanghebbenden, zoals managers, technici en overheidsinstanties.

Wat vragen wij van jou

 • Opleiding: Je hebt minimaal een technische opleiding op MBO-niveau gedaan, bijvoorbeeld tot Procesoperator of VAPRO C/D.
 • Ervaring met waterzuiveringsinstallaties en/of chemische processen.
 • Technisch inzicht: Je begrijpt hoe waterzuivering werkt, welke processen erbij komen kijken en hoe de apparatuur werkt. Als er iets misgaat, kun je snel het probleem identificeren en de juiste acties ondernemen.
 • Veiligheid en milieu: Je weet welke veiligheidsregels en milieueisen er gelden en weet het belang hiervan over te brengen op andere. Je houdt rekening met risico's en meldt gevaarlijke situaties.
 • Kennis van en ervaring met Maximo is een pre.
 • Je vindt het niet erg om consignatiediensten te draaien. Uiteraard hebben wij hiervoor een passende financiële regeling.

Blue Phoenix Group building a sustainable future
ACCN is een dochterbedrijf van Blue Phoenix Group (BPG). BPG is een jonge en dynamische organisatie en marktleider in het verwerken van bodemas. 

BPG opereert wereldwijd op 4 continenten (Europa, Verenigde Staten, Azië en Australië). Het bedrijf is gericht op het hergebruik van bodemas en ziet mogelijkheden om hieruit nieuwe materialen te creëren voor de bouw van gebouwen, snelwegen en de productie van metalen voor auto's, computers, mobiele telefoons, enz. De visie van BPG is om afvalverwerkingscentrales volledig circulair te maken en afvalstromen te recycleren die voorheen als niet-recyclebaar werden beschouwd.

ACCN is opgericht om was technologie te bieden waarmee het mineraal kan voldoen aan de "Green Deal". De “Green Deal” is opgezet door de Nederlandse overheid en de Nederlandse afvalverbrandingsbedrijven om alle verwerkte mineralen als een vrij toepasbaar product mogelijk te maken op de Nederlandse markt. Om dit te realiseren is er een gloednieuwe plant gebouwd in Assendelft, deze bestaat uit een scheidingsinstallatie en een waterzuiveringsinstallatie. Voor de laatste installatie zorg jij dat alle processen soepel verlopen. 

Wat biedt ACCN/Blue Phoenix Group jou
Een zelfstandige en dynamische baan met ruimte en mogelijkheden om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Tevens biedt Blue Phoenix Group je een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Blue Phoenix Group heeft voor deze vacature de werving & selectie uitbesteed aan Yvette van der Vliet van YVY | advice search match. Contactgegevens: yvette@yvy.nl | +31 6 551 84 064.