Group homeCareersStage-afstuderen- bijbaan Technology Development
4 October 2021

Stage-afstuderen- bijbaan Technology Development

Location
Rotterdam,The Netherlands

Area of expertise
Technology

Employment
Fulltime

Contract
Temporary/Permanent

Ons bedrijf

Blue Phoenix Group is een hightech spin-off van de TU Delft, bezig met het maximaal terugwinnen van grondstoffen uit bodemassen van afvalverbrandingsinstallaties om deze terug te brengen in de circulaire economie. Hiermee creëren we een duurzame bron voor grondstoffen als metalen (aluminium, koper, goud) en zand/grind. Om dit zo efficiënt en economisch mogelijk te doen ontwikkelen en implementeren we technologie, waarmee we wereldwijd bodemas-opwerkingsinstallaties bouwen en opereren.

Mogelijkheden

In ons hoofdkantoor in Rotterdam werken wij continue aan die nieuwe ontwikkelingen. Het onderzoek daarvoor wordt gedaan in ons eigen lab (sample analyse, smelterij, nat-chemisch lab), of op een van onze productielocaties. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe installaties ontwikkeld en in bedrijf genomen.

In dit werk gebruiken we een breed scala aan technieken, vooral uit de mijnbouw, zoals breken, zeven, eddy current-, magneet- en dichtheid-scheiders. Maar ook waterbehandeling/zuivering, reverse osmose, chemische additieven en nuttig gebruik van CO2.

Hierbij combineren we op een pragmatische manier academische en praktijk kennis om te bepalen wat het beste werkt. In dit onderzoekswerk kunnen we jouw hulp hard gebruiken. Dit kan zowel als stage, afstudeeropdracht of bijbaan (goede vergoeding!).

Positie

Afhankelijk van je functie werk je mee of heb je je eigen project om een stuk nieuwe technologie tot ontwikkeling te brengen, of om bestaande technologie verder te optimaliseren. Hierbij werk je zelfstandig, maar word je begeleid door ervaren en deskundige collega’s. Onze Technology Development groep bestaat uit gepassioneerde techneuten met een PhD, WO of HBO achtergrond in de mijnbouw, civiele techniek, natuur en scheikunde.

Jouw profiel

Word jij enthousiast van techniek en zoek je continue de verbetering? Heb je een brede interesse, niet bang van vieze handen en vind je het leuk om academische kennis om te zetten in praktische knowhow? En heb je je Bachelor al (zo goed als) afgerond? Word R&D/proces technoloog!

Leg contact of stuur gelijk jouw sollicitatie met CV: hr.eu@bluephoenix-group.com of bel naar 088 - 56 11 600 en vraag naar Rabiye Mun.