11 April 2022

Operator

Location
Assendelft, The Netherlands

Area of expertise
Operations

Employment
Fulltime

Contract
Temporary/Permanent

Ben jij geïnteresseerd in duurzaamheid en circulaire economie? Wil jij werken bij een bedrijf dat gericht is op technologie, groei en het creëren van een duurzame toekomst?

Enthousiast geworden? Dan is een baan bij Blue Phoenix Group wellicht iets voor jou!

Blue Phoenix Group is marktleider in het verwerken van bodemas. Door verbranding van o.a. huisvuil wordt energie geproduceerd in de vorm van warmte en elektriciteit. Na de verbranding blijft (bodem)as over. Deze bodemas bevat diverse metalen (ijzer, aluminium, koper, zink) maar het grootste deel bestaat uit mineralen. Door de bodemas met de modernste technieken te verwerken, maken we zowel de metalen als mineralen weer toepasbaar voor gebruik in diverse economische sectoren. Wij zijn een jonge dynamische organisatie, actief op 4 continenten.

ACCN is een dochteronderneming van Blue Phoenix Group en is opgericht om wastechnologie te bieden waarmee het mineraal kan voldoen aan de "Green Deal", die is opgezet door de Nederlandse overheid en de Nederlandse afvalverbrandingsbedrijven om alle verwerkte mineralen als een vrij toepasbaar product mogelijk te maken op de Nederlandse markt.

Functiebeschrijving

Als Operator voer je, onder leiding van de teamleider, werkzaamheden uit aan de bodemasopwerkingsinstallatie waar je zorgdraagt voor de juiste instellingen en bediening om uiteindelijk grondstoffen te produceren die voldoen aan de kwaliteitseisen. Tot de dagelijkse werkzaamheden behoort ook het klein onderhoud aan de installatie. Van de Operator wordt ook verwacht dat hij/zij dit productieproces zo goed mogelijk begeleidt. Orde, netheid en veiligheid (machines, werkplek etc.) behoren tot de verantwoordelijkheden van de Operator. De Operator signaleert tijdig storingen bij de leidinggevende.

Als Operator ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Bedient veilig en verantwoord de installatie en stelt zo nodig apparatuur en besturingselementen bij van het productieproces;
 • Voert kwaliteitscontroles uit op proces en/of product;
 • Pleegt (licht) onderhoud aan productiemachines;
 • Optimaliseert procesverloop en/of product;
 • Houdt overzicht van het productieproces;
 • Houdt de productielocatie en de installatie schoon;
 • Heeft oog voor een veilige werkomgeving voor zichzelf en zijn collega’s;
 • Meldt near misses, incidenten, schades en afwijkingen direct aan de leidinggevende.

Functie eisen

 • Hands-on mentaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, zowel in woord en geschrift;
 • Kwaliteitsgericht, resultaatgericht en oplossingsgericht;
 • Niet erg vinden om vaak in de open buitenlucht te werken;
 • Bereid zijn om in onregelmatige diensten te werken, wanneer nodig.

Wij bieden

Een dynamische baan met ruimte en mogelijkheden om je talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Hierbij bieden wij je een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 13e maand en uitstekende overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Solliciteer met je CV inclusief contactgegevens via recruitment.eu@bluephoenix-group.com.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.